Bondassage®

Nyfiken på hur det känns att bli bunden? Att lämna över kontrollen i några timmar för att uppnå avslappning på en helt ny nivå? Vågar du ledas med på en resa där fantasi och verklighet varsamt suddas ut, tills det enda som existerar är din upplevelse?

Bondassage® är ett registrerat varumärke från USA, ursprungligen skapat av Jaeleen Bennis som arbetat med otaliga varianter av bodywork sedan 1989. Idag finns ~200 certifierade utövare i världen spridda över US, Australien och Europa.
Vi har alla vår specifika stil och approach till denna konstform, vilket resulterat i att Bondassage® fått en fanclub bestående av klienter som reser mycket och aldrig missar möjligheten att boka en session där det finns en utövare.

Jag är den enda certifierade utövaren i Sverige. Konceptet lämpar sig för vem som helst som längtar efter ett utrymme fritt från krav och måsten. Eller bara vill uppleva något nytt, spännande och lite annorlunda. Få tillåtelse att släppa taget utan en tanke på rätt och fel eller vad som förväntas av dig härnäst. Känna dig utlämnad och samtidigt fullständigt tagen om hand. Man eller kvinna spelar ingen roll. Eller varför inte boka en kurs i Bondassage tillsammans som par!

Fler anledningar att prova.