Så går det till

Vi talas vid på telefon i god tid i förväg så att du får ställa de frågor du har; samt så att jag kan planera sessionen på bästa sätt utifrån dina önskemål, intentioner och förutsättningar. 

Räkna med ~4 timmar från att du är på plats tills du är redo att äntra verkligheten utanför igen (för par, räkna med 5 timmar).

Vid ankomst får du slå dig med ett glas vin/bubbel samt lättare tilltugg. Vi pratar en stund, jag kanske frågar lite mer kring det vi pratat om tidigare på telefon & du får sedan tillåtelse att varva ned en aning medan jag förbereder det allra sista.

När du lagt dig till rätta binder jag dig till händer och fötter och förser dig med ögonbindel, samt ljudavvisande hörlurar som spelar din favoritmusik (och ibland min). Allt du gör därefter, är att uppleva hur det känns. Hur det känns att bara bli berörd, att inte veta exakt vad som ska hända därnäst, hur det är att slappna av fullständigt i att inte heller behöva veta, du får bara följa med.

Efteråt får du ligga kvar en stund och njuta av att inte ha en aning om hur lång tid som gått. Jag leder dig därefter till en skön fåtölj där du får frukt, godis, vatten, & ytterligare något glas vin om du så vill. Jag håller dig sällskap om du känner för att prata, tills du är redo att bege dig hemåt – förhoppningsvis med ett stort leende på läpparna.

Vi hörs någon dag efteråt på telefon eller sms/mejl (om du vill). De allra flesta av oss är litet ovana vid att lämna över kontroll, ta emot beröring/känna oss tagna om hand utan att behöva ge respons/tänka på att ge något tillbaka. Det kan kännas mer utlämnande än du kanske var beredd på – och det är precis som det ska vara! Här kan du/ni läsa vad andra klienter sagt.

Var beredd att visa id/körkort om det är din första session. Jag sparar inga uppgifter om klienter, och det du/ni säger när vi pratar stannar mellan oss. 

Mina krav på dig/er är renlighet, ett vänligt bemötande och respekt för gränser (givetvis ömsesidigt).

Kontaktinformation / Priser