Ingredienserna i en klassisk session

Light Bondage: Din rörelseförmåga begränsas genom att du blir bunden. Många upplever detta som väldigt meditativt och avslappnande och att det hjälper en att släppa taget

Sensorisk Deprivation: Syn- och hörselförmåga begränsas med hjälp av ögonbindel och hörlurar. Det bidrar till att du kan sjunka ännu djupare in i upplevelsen istället för att lyssna eller titta efter vad som kommer därnäst.

Light Dominans: Du lämnar över ansvar och kontroll till någon annan och litar på att bli tagen om hand på bästa sätt. Samtidigt som du vet att du kan pausa eller avbryta precis när som helst, om du skulle önska. Du kan släppa taget helt under den överenskomna tiden, utan förbehåll. Ännu mer avslappning.. eller helt enkelt en praktisk övning i tillit?

Sensation Play: Fysiska sensationer av varierande styrka och intensitet, skapade med hjälp av en rad utvalda material och redskap. Från fjäderlätt och kittlande till smått stingande, rytmisk smärta som gör dig rusig av endorfiner. Från omhändertagande och lugnande till lekfullt, retsamt och sensuellt laddat. Eller helt icke-sensuellt. Du bestämmer.

Massage & Beröring: Mjukt såväl som hårt, beroende på dig. För alla de där ömma, spända musklerna. Eller för att få mer positiva och trygga upplevelser av beröring i sig. Min repertoar sträcker sig från mjuk beröring till Thai. Och massage är ju.. det bästa som finns

För att avdramatisera det hela en aning: Tänk dig en väldigt genomtänkt blind date där du får uppleva kombinationen av en floatation tank, massage, taktil beröring, din favoritmusik, en spa-behandling, first class service, trygghet och spänning i en salig blandning, ett riktigt gott vin till och ett samtal där all form av kallprat är skippat från start.

Du kan också boka Bondassage@ för par eller som ett event/kurs för flera personer.

Såhär går det till när du bokar