⚥ Event

Är ni flera som vill göra något roligt och annorlunda tillsammans? Boka ihop! Det spelar ingen roll om ni är flera par eller ett kompisgäng, så länge det är ett jämnt antal deltagare. Minst 4, max 8 personer.

Innehåll:

Det ingår både teoretiska moment och roliga, praktiska övningar. Ni får kartlägga olika drag, roller (eller arketyper) hos er själva och experimentera med dem på nya, lekfulla sätt. De flesta av oss har ett flertal roller som framträder beroende på situation, miljö, vem vi interagerar med. Testa vad som händer om ni släpper fram dem i situationer där de vanligtvis inte tar plats?

Alla får dessutom prova på en kortare session Bondassage®️ (ca 20-30 min per person) – en magisk mix av massage, sensorisk deprivation, bondage och sensation play..

Självklart får ni testa mina roliga prylar och leksaker på varandra om så önskas.

Bli lite utmanade, triggade och provocerade.. men i en safe och rolig setting. Få mer koll på vad som får just er att gå igång lite extra, öva på att bli bättre på att be om det.. Och känn er ännu mer sexiga, modiga och självsäkra när ni lämnar – så klart. 

Det praktiska:

Jag pratar individuellt med alla i förväg, helst på telefon. Detta för att få veta lite om era önskemål, gränser och intressen, så att jag kan anpassa innehållet efter bästa förmåga för er som grupp.

För grupper gäller att alla betalar en depositionsavgift 1 vecka i förväg (1/3 av kostnaden).

Kursen tar ca 4-5 timmar.

Ni bjuds på bubbel, vin, frukt, snacks, choklad, fika, något starkare för er som önskar..

Passar för:

Rolig aktivitet med goda vänner, Förfest, Möhippa, Svensexa, Par som vill göra något roligt med andra par..

Lediga Tider | Priser | Boka