Varför Prova?

Du kanske vill..

Ta emot beröring, uppmärksamhet och närhet utan förväntningar och krav.. för att alla behöver det men vi sällan får så mycket vi skulle önska.. vare sig vi lever ensamma eller i en relation.

Få en paus från vardagsstressen.. men har svårt att ‘stänga av’ tankarna.

Uppleva den totala avslappning det kan ge att vara sensoriskt begränsad, samtidigt som du vet att du är trygg. Och effekterna det kan ge efteråt att flytta fokus från ett sinne till ett annat.

Lära dig något nytt som kan imponera på din lyckligt lottade älskare, partner, älskarinna, kompis, framtida krogragg.. och på dig själv? Fördjupa förståelsen för vad som triggar din partner, öka tilliten till varandra & bjuda in till mer lekfullhet i er relation. 

Känna dig mer accepterad, avslappnad och bekväm i din kropp.. för att sådant lyser igenom på fler plan än du kanske föreställer dig.  

Bearbeta tidigare upplevelser kopplade till intimitet och öva på tillit (nej, det här är inte terapi.. det är praktik).

Testa dina gränser, utsätta dig för något utlämnande, känna dig mentalt stärkt efteråt.

Det går också utmärkt att boka som grupp 4-8 personer.. för en extra rolig kväll med vännerna, svensexa, möhippa, flera par ihop?

För mig spelar dina anledningar mindre roll. Men ju tydligare du kan förmedla dem, desto bättre kan jag planera din session.

Läs vad andra klienter sagt